EVENT TIMETABLE

* All times are provisional and subject to change

SATURDAY 15 AUGUST

09:10	Ginetta G40 Cup	Qualifying	20 mins
09:45	Intelligent Money British GT Championship	Practice 1	60 mins
11:00	BRDC British F3 Championship	Qualifying	20 mins
11:35	Porsche Sprint Challenge GB	Qualifying	20 mins
12:10	Intelligent Money British GT Championship	Practice 2	60 mins
13:10	Lunch Break	_	90 mins
14:40	Ginetta G40 Cup (R1)	Race 1	20 mins
15:20	BRDC British F3 Championship (R1)	Race 2	20 mins
16:00	Intelligent Money British GT Championship - GT3 AM	Qualifying	10 mins
16:14	Intelligent Money British GT Championship - GT3 Pro	Qualifying	10 mins
16:28	Intelligent Money British GT Championship - GT4 AM	Qualifying	10 mins
16:43	Intelligent Money British GT Championship - GT4 Pro	Qualifying	10 mins

SUNDAY 16 AUGUST

09:10	Intelligent Money British GT Championship	Warm Up	15 mins
09:35	Porsche Sprint Challenge GB (R1)	Race 3	25 mins
10:15	BRDC British F3 Championship (R2)	Race 4	20 mins
11:00	Intelligent Money British GT Championship (R1)	Race 5	120 mins
13:00	Lunch Break	_	60 mins
14:00	Ginetta G40 Cup (R2)	Race 6	20 mins
14:45	Porsche Sprint Challenge GB (R2)	Race 7	25 mins
15:35	BRDC British F3 Championship (R3)	Race 8	20 mins
16:20	Intelligent Money British GT Championship (R2)	Race 10	60 mins
17:35	Ginetta G40 Cup (R3)	Race 12	20 mins